Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica
experienta Clubagricultura.ro
Email RSS Facebook

"carnea de miel"

se apropie sarbatorile, cat este pretul la carnea de miel la voi in piata? eu am gasit la obor cu 15 lei kg

si daca tot vorbim de miel, stiti vreun truc de gatit? :

Adaugata in
  • Actualitate
  • Carne de miel
  • Retete carne de miel
  • Cat costa carnea de miel
  • Pret miel
  • Pret carne de miel
  • Pret carne de miel 2012

ana de23ana
 User  ana de23ana a intrebat la 29 Mar. 2012

 

1 raspuns

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Blanaru Romeo
 User Blanaru Romeo a raspuns la intrebare la 29 Mar. 2012
mencinicopschi scrie intr-o carte de a sa: Pentru a aroma friptura folositi vin fara sulfiti de casa sare marina sau de mina nerafinata, usturoiul de gradina, uleiul de masline sau de palmier nehidrogenat. Cumparati miel de peste 10-12 kg 8-10 saptamani deoarece mielul mai mic este indigest, cu un continut mai mare de colagen si oxipurine. Mielul este o sursa buna de zinc necesar sistemului imunitar in lupta contra infectiilor, de fier si potasiu de vitamine B, E si D. Friptura se serveste cu garnitura din legume la grill, sotate, fierte si nu cu amidonoase cartofi, paine, orez


Alte intrebari despre Actualitate

Sectiuni
  • Actualitate
  • agroturism
  • Boli si daunatori
  • Cultura mare
  • Culturi de camp
  • Fonduri europene
  • Legislatie agricola
  • Legumicultura
  • Meteo
  • Plante medicinale
  • Pomicultura
  • Preturi inputuri agricultura
  • Remedii naturiste
  • Sere si solarii
  • Subventii
  • Tehnologii agricole
  • Tratamente fitosanitare
  • Viticultura
  • Zootehnie
  • Hobby gradinarit
Expertii nostri
Gabriel Ionita
Macovei Denisa Dragos Serban Constantin Vlad Laurentiu Rinchita Daniel Marinescu Anghel Viorel
Video club